Alnet systems

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Camera systeem software van Alnet systems

Alnet Systems is open platform software, ontwikkeld voor installaties bestaande uit vier tot honderden IP-camera’s. Met de volledig schaalbare software kan S4H-inbraakbeveiliging de omvang van het systeem perfect finetunen naar uw behoefte.

Netwerkmogelijkheden van Alnet systems

De uitgebreide mogelijkheden maken Alnet Systems perfect geschikt voor locaties verspreid over grote gebieden. Constante updates bieden de garantie dat u altijd beschikt over de nieuwste oplossingen in lijn met de huidige trends in de markt. Dankzij de open software-architectuur kunt u kiezen uit bijna 1.000 geïntegreerde IP-cameramodellen van alle grote fabrikanten. De software werkt op ongeveer 70.000 installaties wereldwijd; dit bevestigt de hoge betrouwbaarheid en functionaliteit.

De netwerksoftware is compatibel met de nieuwste IP-cameraoplossingen met behulp van de HDTV-standaard. Megapixel IP-camera’s bieden daardoor video aan in zeer hoge resoluties: de kwaliteit en de betrouwbaarheid van CCTV-systemen is definitief en ingrijpend verbeterd.

Het archief van Alnet systems

Alnet Systems levert een zeer geavanceerde en gebruiksvriendelijke archieffunctie; eenvoudig te bedienen, beoordelen en beheren. Iedere camera creëert zijn eigen tijdlijnkanaal in het archief, waar u gemakkelijk alle gebeurtenissen vindt die hebben plaatsgevonden. Op een eenvoudige en functionele manier lokaliseert en bekijkt u die gebeurtenissen. Als u in het archief over de tijdlijn scrollt, wordt telkens een nieuw previewvenster weergegeven, vanwaaruit u versnelde weergave vooruit of achteruit kunt starten. De snelheid van het afspelen met de roll over functie is afhankelijk van de snelheid waarmee u de muis verplaatst naar de andere kant van de tijdlijn. Op zoek naar specifieke beweging is er een geavanceerde functie die zorgt voor een betere analyse van de specifieke delen van de opgenomen video. Alle gevonden gebeurtenissen kunt u markeren om ze later gemakkelijk terug te vinden.

Voordelen :

  • Detectie in te stellen op echte beweging
  • Simpele bedieningalnetsystems
  • Beter zoeken van gebeurtenissen
  • Opslag van beelden in h264 (opname in superkwaliteit)
  • Gemakkelijk camera’s toe te voegen
  • Diverse cameramerken en -modellen toe te passen (intercombeeld b.v.)
  • Opslag en beheer op een computer
  • Er is cliënt computer software beschikbaar voor Windows en Mac
  • De smartphone app is beschikbaar voor : Apple en Android en SmartWatch

Wilt u een vrijblijvende demonstratie? Neem dan contact met ons op.

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.