Draadloos alarmsysteem

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Draadloos alarmsysteem voor uw woning of bedrijf

Wilt u uw woning, garage, opslagruimte, bedrijf of winkel beveiligen tegen inbraak? Dan is een draadloos alarmsysteem een goede keuze. S4H-inbraakbeveiliging biedt doordachte en flexibele oplossingen op het gebied van draadloze alarmsystemen. Ook grotere inbraakinstallaties voor een bedrijf kunnen wij voorzien van een alarmsysteem. Alarmsystemen voor zowel woning als bedrijf kunnen bekabeld en draadloos geïnstalleerd worden.

Draadloos alarmsysteem van gerenommeerde partners

S4H-inbraakbeveiliging maakt gebruik van de systemen van marktleiders Satel, Risco, Avigilon en Honeywell. Uit ervaring weten we dat een van deze merken altijd een passende oplossing bieden voor uw specifieke vraag.

Techniek van een draadloos alarmsysteem

Er zijn verschillende technieken op het gebied van draadloze alarmsystemen. Bij éénrichtingscommunicatie stuurt de detector acht keer een signaal weg naar het alarmsysteem. Een systeem met tweeweg-communicatie beschikt daarentegen over zowel een zender als een ontvanger. Een detector verstuurt een signaal, zodra dit signaal ontvangen wordt in de alarmcentrale, bevestigt deze de ontvangst bij de detector van het draadloze alarmsysteem. Tweeweg-communicatie is duurder, maar wel veel betrouwbaarder.

Een draadloos alarmsysteem kan veel meer dan u denkt

De bediening van het draadloze alarmsysteem hangt altijd in de entreehal en daarnaast, in een woning, op de slaapkamer. Dit zijn de centrale punten. Wij hebben draadloze alarmsystemen waarmee u naast alarmering ook verlichting en intercomsystemen kunt regelen. In plaats van dat u meerdere apparaten hebt hangen in de hal, kunnen wij één design display plaatsen waarmee u alles regelt. De iconen in het display passen wij aan naar uw wens. Voor de gebruikers maken we overzichtelijke bedieningspagina’s.

S4H-Inbraakbeveiliging is een VEB erkend beveiligingsbedrijf

Waarom een VEB erkend Beveiligingsbedrijf? U kiest dan voor veiligheid via de vakman. Er zijn namelijk nogal wat aanbieders als het gaat om de aanleg van beveiligingsinstallaties. Ook het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen kent veel aanbieders. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen? En of het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat! Zo weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman.

Direct bekijken welk draadloos alarmsysteem geschikt voor u is? Vul het formulier in en wij bellen u terug.

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.