S4H-inbraakbeveiliging: uw partner voor beveiliging van huis en bedrijf

S4H-inbraakbeveiliging biedt alle mogelijke oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging. Wij adviseren, verkopen, installeren en onderhouden.

Specialisatie in totaaloplossing tegen inbraak

Eigenaar Marco Hogenboom heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de integratie en samenwerking van alarmsystemen voor thuis en op de zaak. Er komen steeds meer producten en IT-oplossingen op de markt. S4H-inbraakbeveiliging heeft alle kennis in huis om verschillende alarmsystemen te integreren in één goed werkende totaaloplossing. We zijn gespecialiseerd op het gebied van alarm, camerabeveiliging, VoIP-telefonie, domotica en intercomsystemen.

Betaalbaar en passend voor thuis en bedrijf

Marco en de medewerkers van S4H-inbraakbeveiliging zijn zowel vertrouwd met het aanleggen van kleine en gemakkelijk bedienbare beveiligingsinstallaties voor particuliere woningen als van grotere inbraakinstallaties voor bedrijven. Onze missie is voor iedereen preventie en gemak te bieden, gebruik makend van de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Camerasystemen die een foto sturen als het alarm geactiveerd wordt;
  • Automatische bediening van verlichting en zonwering;
  • Energiebesparing door eenvoudig inzicht in uw verbruik.

Security 4 Home heet nu S4H-inbraakbeveiliging

Wij zijn in 2012 begonnen onder de naam Security 4 Home. In de loop der tijd vonden wij dat de naam niet juist aansloot bij onze activiteiten op de particuliere en zakelijke markt. Daarom vanaf 2016 een nieuwe jas voor Security 4 Home: S4H-inbraakbeveiliging.

S4H: dynamisch en flexibel

Wij zijn een dynamisch en energiek beveiligingsbedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Onze klanten kunnen 24/7 op ons rekenen. Ons beveiligingsadvies is duidelijk en overzichtelijk, zonder bijkomende kosten.

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Bereken welk inbraaksysteem op uw behoefte aansluit

Door middel van onderstaande calculator kunt u bekijken welk inbraaksysteem mogelijk is voor uw woning of bedrijf. Wij hebben diverse pakketten samengesteld die op uw behoefte aansluiten.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze calculator of wilt u maatwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.