Thuisbioscoop

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Thuisbioscoop en smart home.

Ben u aan het kijken naar een thuisbioscoop. Wij kunnen uw film thuis beleving nog mooier maken. Door het slim schakelen van verlichting en geluid wordt uw thuisbioscoop nog mooier.

Speakers voor een Thuisbioscoop.

De juiste plaatsing van speakers en interieur is een grote uitdaging. Samen met onze specialisten kunnen wij u goed adviseren. Ons specialisme licht in de inbouw of weg gewerkte speakers. Deze kunnen in gezet worden voor een thuisbioscoop of een Multi room setup.

Multiroom speakers:

Door de hele woning dezelfde muziek of in verschillende kamers andere muziek keuzes dit is allemaal mogelijk.

Showroom in Aalsmeer:

In de showroom hebben we de leefsituatie na gemaakt. Zodat we alle aspecten van mogelijke wensen kunnen laten zien. Hier kunnen we een Multi room video en audio laten zien. Dit in de combinatie met een savant smart home systeem.

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl.

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.