Smart Home

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Smart Home

S4H-inbraakbeveiliging is sterk in alarmsystemen en camerabeveiliging, gebaseerd op de nieuwste digitale technologie. Daar hoort ook Smart Home bij: digitale automatisering van uw huis of bedrijf.

Slim en veilig

Smart Home is een breed begrip dat staat voor het aansturen van elektrische apparaten in uw huis of bedrijf door informatica en elektronica. De praktische toepassingen zorgen voor een verhoging van gemak, comfort en veiligheid in uw huis of bedrijf. Ook kunt u energie besparen doordat u met één druk op de knop al uw lampen, radio en tv kunt uitzetten. Ook kunt u alvast koffiezetten terwijl u onderweg bent naar huis.

Veiligheid is heel belangrijk, zeker in huis en op het bedrijf. Smart Home helpt u daarbij. Bijvoorbeeld als u twijfelt of u alle deuren wel op slot hebt gedaan. U ligt al lekker in bed, maar u weet niet zeker of de deur dicht is. U checkt het op uw smartphone en zo nee: met één druk op de knop kunt u alle deuren en sloten vergrendelen. Thuis of op afstand, bijvoorbeeld  bij uw bedrijf.

Smart Home en S4H-inbraakbeveiliging

Smart Home is een groeiende drijfveer van ons bedrijf. Het is innovatief en vernieuwend. We hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd in het vereenvoudigen van alledaagse dingen in huizen en bedrijven. S4H-inbraakbeveiligng mag zich inmiddels specialist in Smart Hometechnologie noemen. Deskundig en betrouwbaar. En daar zijn we heel trots op!

Smart Hometechnologie toegepast bij u thuis of in uw bedrijf

We verhogen het leef- en werkcomfort in uw woning of bedrijf. Het draagt op efficiënte wijze bij aan veilig wonen en werken. Bij Smart Home draait het niet alleen om integratie van techniek (verwarmen, ventileren of verlichten) maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning of bedrijfsruimte (internet, alarmeren, telefoneren, televisie kijken).

U kunt bijvoorbeeld:

  • Automatisch lichtplannen en -kleuren schakelen als u op vakantie bent;
  • Een energiebesparing realiseren tot ruim 25%;
  • Het inbraakalarm, ,Multimedia, Camerasysteem, Gordijnen en verwarming bedienen met uw mobiele telefoon of tablet;
  • Automatisch de tuin sproeien en grasmaaien;
  • Automatisch stofzuigen;
  • ‘s Avonds het licht aan of uit doen op de gang, in garage of tuin.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vooral contact met ons op. Ook kunt u ons bellen op: 0297 201536 of stuur ons een e-mail op: info@s4h-inbraakbeveiliging.nl. Dan kijken we samen met u naar de beste oplossing.

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.