Alarmsysteem

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Alarmsysteem voor uw woning of bedrijf

Wilt u uw woning, garage, opslagruimte, bedrijf of winkel beveiligen tegen inbraak? Dan is een alarmsysteem een goede keuze. S4H-inbraakbeveiliging biedt doordachte en flexibele oplossingen op het gebied van alarmsystemen. Ook grotere inbraakinstallaties voor een bedrijf kunnen wij voorzien van een alarmsysteem. De alarmsystemen voor woning en bedrijf kunnen zowel bekabeld als ook draadloos geïnstalleerd worden.

 

Alarmsystemen van gerenommeerde partners

S4H-inbraakbeveiliging maakt gebruik van de systemen van marktleiders SatelRiscoAvigilon en Honeywell. Uit ervaring weten we dat een van deze merken altijd passende oplossingen bieden voor uw specifieke vraag.

Uw alarmsysteem kan veel meer dan u denkt

Het bediendeel van het alarmsysteem hangt altijd in de entreehal. Daarnaast, in woningen, tevens op de slaapkamer. Dit zijn centrale punten. Wij hebben systemen waarmee u naast uw alarmsysteem ook uw verlichting of intercomsysteem kunt regelen. Om te voorkomen dat u meerdere apparaten hebt hangen in de hal, kunnen wij een design-display plaatsen. Hiermee kunt u alles regelen. De iconen in het display passen wij aan naar uw behoeften. Daarnaast kunnen we per gebruiker een overzichtelijke bedienpagina voorzien.

S4H-inbraakbeveiliging is een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf? Omdat u kiest voor veiligheid via de vakman!
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om het aanleggen van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies ontvangt? En of het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Direct bekijken welk alarmsysteem geschikt voor u is? Vul het formulier in en wij bellen u terug.

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.