INT-TSH Touschscreen 7

Is de Satel INT-TSG 4.3″ maat net iets te klein en wordt de INT-TSI weer teveel van het goede? Dan kunt u vanaf heden ook gebruik maken van de INT-TSH met dezelfde 7″ scherm grootte als de INT-TSI, maar met de functionaliteit van de INT-TSG.

Het Satel INT-TSH-WSW bediendeel is een ideale oplossing voor gebruikers van de INTEGRA, INTEGRA Plus, alarmsystemen. Het 7″ touchscreen, waarbij de layout gebaseerd is op de INT-TSG,
maakt het voor gebruikers gemakkelijk die op zoek zijn naar comfort bij het dagelijks gebruik en waarbij de bediening gelijkwaardig is als bij gebruik van de moderne Smartphones en Tablets.

Naast de standaard In en Uitschakel commando’s maken de MACRO opties van de INT-TSH het mogelijk een reeks van commando’s uit te voeren met slecht één enkele aanraking. Op deze manier is het een goede oplossing voor het gebruik bij intelligente Domotica functies welke beschikbaar zijn in INTEGRA en INTEGRA Plus systemen. Bijvoorbeeld het “film” commando kan de jaloezieën om laag doen, het projectiescherm laten zakken en de verlichting gedimd aanzetten.

Het INT-TSH bediendeel voorziet ook in snel en eenvoudig uitlezen van de systeem status. Via de grote en leesbare widgets en de mogelijkheid om de informatie op het statusscherm te definiëren kunt u in één oogopslag zien wat er in het beveiligde gebied gebeurt. Tevens kunt u van het bediendeel een fotolijst maken met uw eigen foto’s er op

Gebruiksvriendelijk, allround alarmsysteem met intelligente opties De veelzijdige SATEL InteGra-alarmcentrales met een bediendeel naar keuze bieden u standaard een effectieve bewaking binnen de woon- of werkomgeving. Met dit schaalbare alarmsysteem is het aantal zones eenvoudig uit te breiden tot het maximale aangeduide type verspreid over maximaal 32 objecten en daarmee vormen InteGra alarmcentrales ook een effectieve beveiligingsoplossing voor de grotere percelen. De optionele IP-kiezer inclusief app garandeert bedrijfszekerheid in een compact uitgevoerd alarmsysteem dat naar keuze ook toegangsverlening en regeling van Domotica functies biedt, zoals bijvoorbeeld met KNX of Fibaro.

Technische gegevens:

Voedingsvoltage: 12 V DC
Stand-by mode verbruik: 450 mA
Maximaal verbruik: 550 mA
Maximale afstand tot centrale: 300 m
Werkingstemperatuurbereik: -10°C…+55°C
Maximale luchtvochtigheid: 93±3%
Milieu-klasse conform de EN50130-5: II
Ondersteunde geheugenkaarten: Micro SD, Micro SDHC
Gewicht: 400 g
Afmetingen behuizing (breedte x hoogte x dikte): 196 x 129 x 22 mm

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons