Mistgenerator

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Heeft u al een mistgenerator? Dit apparaat is namelijk zeer effectief in het voorkomen maar vooral ook lastiger maken van zowel inbraken als overvallen. Men kan het gebruiken om een woning, winkel te beveiligen, maar het is ook uitermate geschikt voor een bedrijfspand of opslagplaats.

Hoe werkt het?

Een mistgenerator is een apparaat dat bij activatie een grote hoeveelheid mist genereert. Hierdoor zal de betreffende ruimte binnen enkele seconden gevuld zijn met mist. Wat als gevolg zal hebben dat inbrekers niets meer kunnen zien en daardoor ongetwijfeld zullen vluchten.

‘’Wie niets ziet, kan niets stelen’’

Veilig maar effectief

Veel mensen vragen zich af of het gebruik van een mistgenerator wel veilig is. Want ondanks dat u inbrekers zo snel mogelijk wilt verjagen is het natuurlijk niet de bedoeling dat u mensen schade toebrengt.

Niet schadelijk voor mens of dier

Gelukkig is de mist die vanuit goedgekeurde machines komt niet schadelijk voor mensen of dieren. Ook heeft het geen negatief effect op voedingsmiddelen, waardoor ze ook geschikt zijn voor in een ruimte waar etenswaren worden bewaard.

Hygiënisch

De mist is die uit een mistgenerator komt is tevens kleurloos en laat daardoor geen sporen na. Hierdoor komen er geen vlekken op uw interieur en schoonmaak achteraf niet nodig.

Onderhoud

Het onderhoud van mistgeneratoren verschilt per model. De meeste moeten eens per jaar nagekeken worden, maar verder hoeft er weinig aan te gebeuren.

Mistgenerator compatibel met beveiligingssysteem

De meeste mistgeneratoren zijn compatibel met iedere beveiligingssysteem. Dit houdt in dat ze samen kunnen werken met bijvoorbeeld alarmcentrales en andere elektronische beveiliging.

Direct bekijken welke mistgenerator geschikt voor u is? Vul het formulier in en wij bellen u terug.

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.