Mistgenerator

Heeft u al een mistgenerator? Dit apparaat is namelijk zeer effectief in het voorkomen van zowel inbraken als overvallen. Men kan het gebruiken om een winkel te beveiligen, maar het is ook uitermate geschikt voor een bedrijfspand of opslagplaats.

Hoe werkt het?
Een mistgenerator is een apparaat dat bij activatie een grote hoeveelheid mist genereert. Hierdoor zal de betreffende ruimte binnen enkele seconden gevuld zijn met mist. Wat als gevolg zal hebben dat inbrekers niets meer kunnen zien en daardoor ongetwijfeld zullen vluchten.

‘’Wie niets ziet, kan niets stelen’’

Veilig maar effectief
Veel mensen vragen zich af of het gebruik van een mistgenerator wel veilig is. Want ondanks dat u inbrekers zo snel mogelijk wilt verjagen is het natuurlijk niet de bedoeling dat u mensen schade toebrengt.

Gelukkig is de mist die vanuit goedgekeurde machines komt niet schadelijk voor mensen of dieren. Ook heeft het geen negatief effect op voedingsmiddelen, waardoor ze ook geschikt zijn voor in een ruimte waar etenswaren worden bewaard.

Hygiënisch
De mist is die uit een mistgenerator komt is tevens kleurloos en laat daardoor geen sporen na. Hierdoor komen er geen vlekken op uw interieur en schoonmaak achteraf niet nodig.

Onderhoud
Het onderhoud van mistgeneratoren verschilt per model. De meeste moeten eens per jaar nagekeken worden, maar verder hoeft er weinig aan te gebeuren.

De meeste mistgeneratoren zijn compatibel met iedere beveiligingssysteem. Dit houdt in dat ze samen kunnen werken met bijvoorbeeld alarmcentrales en andere elektronische beveiliging.

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Klanten over ons

8
Fijne samenwerking, deskundig en snel, top.
Aalsmeer 11-04-2019
29 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Waarom S4H?

  • 24/7 bereikbaar voor klanten
  • Wij denken met u mee
  • Gediplomeerd personeel
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • VEB beveiligingsinstallateur
  • Eigen showroom

Kom in contact met ons

1
Vragen ?
Neem contact op voor al uw vragen.
Powered by