Avigilon

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Altijd alert: Avigilon levert betrouwbare beveiligingsoplossingen

Avigilon ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert video analytics, software en hardware voor video management, beveiligingscamera’s en toegangscontrole-oplossingen. De systemen van Avigilon worden wereldwijd gebruikt voor de beveiliging van diverse openbare gebouwen: van schoolcampus of ziekenhuis tot gevangenis of overheidsgebouw, van winkel of fabriek tot luchthaven of andere kritische infrastructuur.

HD Megapixel Beveiligingscamera’s

De HD Network Video Management software en verschillende HD IP megapixels beveiligingscamera leveren superieure beeldkwaliteit en maximale dekking. Avigilon producten voldoen aan de  ONVIF standaard en kunnen geïmplementeerd worden in een end-to-end solution of werken met uw bestaande systemen, waaronder JVC. Zij bieden een verscheidenheid aan configuraties, waarmee u eigen krachtige bewakingssystemen zelf kunt personaliseren. Alle producten zijn ontworpen en vervaardigd in Canada, dus betrouwbaarheid en kwaliteit gegarandeerd.

avigilon beveiligingscamera's

Avigilon houdt retail omgevingen veilig met ongeëvenaarde beelddetails. Verminder gevallen van diefstal door naadloze integratie in point-of-sale systemen. Avigilon Control Center software heeft geavanceerde zoekmogelijkheden. U kunt snel zoeken en afspelen binnen uw high-definition beelden. Ontbrekende voorwerpen en gebeurtenissen zijn binnen enkele tellen terug te vinden. Door de intuïtieve bediening heeft u geen opleiding nodig om deze software onder de knie te krijgen. Avigilon is de eerste die 7K ( 30 megapixel ) beveiligingscamera levert ze zijn hier in marktleider. De software is modulair op te bouwen en te gebruiken voor diverse toepassingen, van particulier tot m.k.b. Ook Avigilon is te bekijken met een smartphone of tablet app.

Voordelen Avigilon Megapixel beveiligingscamera’s

  • Diverse locaties aan elkaar te koppelen (bijvoorbeeld uw huis, winkel of bedrijfspand)
  • Remote management (update en onderhoud online)
  • Uiterst gedetailleerd HD megapixel tot 7k 30MP
  • Plug-in software voor onder andere kenteken registratie of gezicht herkenning
  • Zeer gebruiksvriendelijke zoek functie
  • Wegnemen detectie (denk aan schilderij of parkeerplaats)

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl.

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.