Industrie of bedrijfspand

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

S4H-inbraakbeveiliging beveiligt uw industrie- of bedrijfspand

Aan de randen van de meeste steden en dorpen vinden we kantoren- en industrieterreinen waar overdag veel bedrijvigheid is. In de avond en de nacht zijn de meeste industrie- en bedrijfspanden verlaten. Dat maakt deze wijken kwetsbaar voor zaken die het daglicht letterlijk niet kunnen verdragen. S4H-inbraakbeveiliging helpt.

Bewaking en alarmering op afstand voor uw industrie- of bedrijfspand

U kunt moeilijk uw bed in uw industrie- of bedrijfspand neerzetten. Daarom is het belangrijk om op afstand te kunnen monitoren. Camerabewaking geeft een beeld van eventuele beweging in de omgeving en op vitale plekken in het industrie- of bedrijfspand. Een alarmsysteem versterkt de beveiliging wanneer inbrekers alsnog hun slag willen slaan. Met moderne smart home technologie kunt u bovendien van afstand allerlei zaken besturen of veranderen die de veiligheid verder optimaliseren.

Kosten verlagen, samen met uw buren en S4H-inbraakbeveiliging

Op veel plaatsen slaan ondernemers de handen ineen en zorgen ze samen voor goede beveiliging en handhaving van hun industrie- of bedrijfspanden. S4H-inbraakbeveiliging helpt u aan een beveiligingssysteem dat ongewenste bezoekers buiten de bedrijfsdeur houdt. Gezamenlijk beveiligen is kosten delen. Vaak is camerabewaking rond industrie- en bedrijfspanden heel goed gezamenlijk in te zetten. Bij het aanleggen van alarmsystemen kan het nuttig zijn om in ieder geval voor een gezamenlijke meldkamer te kiezen. Hoe krijgt u alle plussen en minnen op een rij? De veiligheidsexperts van S4H-inbraakbeveiliging creëren helder overzicht.

Betrouwbaar terugverdienen

Verzekeraars stellen specifieke eisen aan de beveiliging van industrie- en bedrijfspanden, vaak gebaseerd op de waarde van wat er te halen of te vernielen valt. Zo bekeken verdient goede beveiliging zich altijd terug; en voor goede, betrouwbare beveiliging gaat u naar S4H-inbraakbeveiliging.

Contact

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl.

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.