Politiekeurmerk Veilig Wonen

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Politie Keurmerk Veilig Wonen
Woningen en bedrijven met het Politiekeurmerk Veilig Wonen lopen tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak. Het PKVW, zo’n twintig jaar geleden ingevoerd, wordt verleend aan woningen en panden die voldoen aan een duidelijk omschreven beveiligingsstandaard die met regelmaat wordt aangescherpt.

S4H-inbraakbeveiliging: erkend PKVW-bedrijf

Het Politiekeurmerk is in eerste instantie gericht op woningeigenaren en (ver)huurders. Het keurmerk richt zich onder meer op de kwaliteit en aanwezigheid van goed hang- en sluitwerk, verlichting bij buitendeuren, overzicht op de entree en brandveiligheid.  Geselecteerde bouw- en beveiligingsbedrijven kunnen zich laten erkennen als PKVW-bedrijf. De medewerkers volgen dan een gerichte opleiding ‘preventieadviseur’, zodat de meest recente eisen van het Politiekeurmerk kunnen worden gevolgd. Zowel betrouwbaar advies als kwalitatief goede installatie en uitvoering zijn op deze manier gegarandeerd.

Betrouwbaarheid en expertise

Ook S4H-inbraakbeveiliging mag zich gecertificeerd PKVW-bedrijf noemen. Dat betekent dat onze medewerkers de benodigde kennis hebben en die kennis bewezen in praktijk brengen. Deze deskundigheid en ervaring dragen veel bij aan onze expertise en het certificaat bevestigt dat u met een betrouwbare partner van doen hebt.

S4H-inbraakbeveiliging: ook voor ondernemers en particulieren

Bijna 750.000 woningen in Nederland (eind 2016) voeren het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Niet alleen gemeenten en woningcorporaties kunnen zich wenden tot een PKVW-gecertificeerd bedrijf. Ook voor ondernemingen en particulieren kan S4H-inbraakbeveiliging op dit vlak veel betekenen.

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.