Routers

Routers in huis

Trage wifi of een gebrekkige netwerkverbinding zijn een bron van ergernis. De standaard router van uw internetprovider is vaak onvoldoende krachtig om een heel huis te voorzien van signaal. Dat kan beter. S4H is gespecialiseerd in het adviseren over routers en het plaatsen van netwerkrouters.

Comfort

Een goede router draagt bij aan het comfort in uw woning. Immers, wanneer u Smart Home technologie toepast in uw huis kunt u niet zonder kwalitatieve netwerkverbinding. Daarmee integreert u techniek (verwarmen, ventileren of verlichten) en ook diensten en service (internet, telefoneren, televisiekijken).

Flexibiliteit

In onze routers zit een modem en een wifi-zender die niet alleen 2.4 GHz ondersteunt (zoals de meeste draadloze routers), maar ook op 5 GHz kan uitzenden. Die laatste frequentie voorkomt storing door andere apparatuur en biedt de mogelijkheid te switchen als de ‘gewone’ 2.4 GHz verbinding voor het aantal aangesloten apparaten aan z’n limiet zit.

Veiligheid routers

Een goede router biedt een firewall die uw apparatuur en data beschermt tegen cyberaanvallen van buitenaf. Daarnaast is een goede router een onmisbaar onderdeel bij de beveiliging van uw woning tegen inbraak.

Onbetrouwbare routers

Wij weten welke routers u niet wilt hebben en kennen de klachten over slechte routers:

  • Verschillende inlogpunten, verspreid door de woning
  • Trage internetverbinding
  • Slechte support
  • Slechte beveiliging tegen cybercrimes
  • Haperende verbindingen
  • Films en series (zoals via Netflix) die niet vloeiend afspelen

Overal bereik

Onze specialisten kunnen u adviseren over de router die perfect is voor uw woning. En die zorgt dat u van zolder tot kelder, tot achterin de tuin bereik hebt. Hiermee bent u verzekerd van een netwerkverbinding die voldoende ruimte biedt aan uw wensen om films te streamen en muziek te luisteren. Uw inbraakalarm is aangesloten en met een klik op uw app bedient u de verwarming of zet u de stofzuiger aan het werk. Klinkt heerlijk, toch?

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vooral contact met ons op. Ook kunt u ons bellen op: 0297 201536 of stuur ons een e-mail op: info@s4h-inbraakbeveiliging.nl. Dan kijken we samen met u naar de beste oplossing.

 

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.