Netwerken en Wifi

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Stream op alle tv’s

Met de komst van netflix 4K en Apple TV chromecast wordt goed werkende Multi room wifi en netwerk steeds belangrijker. Een goede beveiliging en bescherming tegen het kwade internet evenzo. Hackers en virussen worden steeds slimmer. Wij hebben systemen om uw eigen prive omgeving beter te beschermen. Ook kunnen wij u naar wens snel helpen.

Firewall

Met een slimme firewall houden we ongewenste mensen buiten. En beschermen wij bovendien uw privé gegevens. Daarnaast bieden we een vellige VPN mogelijkheid aan.

Beheer netwerken en wifi

S4H kan dit voor je beheren en onderhouden. Naast dat we mensen digitaal buiten de deur houden, zorgen we ook dat u heerlijk kunt genieten van snel en goed dekkende wifi.

Netwerken en Wifi meting

Voor de installatie doen we eerst een on site meting zodat we uw woning goed in kaart hebben en vervolgens kijken we naar het beste advies voor u. 

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Klanten over ons

8
Fijne samenwerking, deskundig en snel, top.
Aalsmeer 11-04-2019
29 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Waarom S4H?

  • 24/7 bereikbaar voor klanten
  • Wij denken met u mee
  • Gediplomeerd personeel
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • VEB beveiligingsinstallateur
  • Eigen showroom

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.

Open chat
1
Vragen ?
Neem contact op voor al uw vragen.
Powered by