Savant Smart Home

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Savant smarthome

Met Savant Smart Home verandert S4H-inbraakbeveiliging uw woonbeleving inventief. Uw huis weet voortaan wat u wilt. Mede dankzij onze deskundige hulp richt u het Savant Smart Home systeem volledig in op uw wensen, uw persoonlijkheid en uw levensstijl.

Bediening via smartphone

Te bedienen vanaf uw smartphone. Muziek, televisie, verlichting, verwarming en nog veel meer. Alles wat uw leven aangenaam maakt, desgewenst gekoppeld aan uw alarmsysteem, camerabeveiliging en multimedia.

U regelt het van afstand met uw smartphone. Als u thuiskomt is uw woning op temperatuur, optimaal verlicht voor de tijd van de dag. Uw favoriete muziek klinkt op het door u gekozen geluidsniveau. Weet u wat u wilt? Dan woont u voortaan zoals u wilt. Met Savant Smart Home van S4H-inbraakbeveiliging.

Waarom Savant?

Savant begrijpt dat alles in uw huis moet kloppen, de door Savant ontwikkelde systemen maken het mogelijk om uw woning of andere locatie te matchen met de manier waarop u leeft. Door middel van geavanceerde technologieën die dingen simpel maken helpt Savant u om een unieke ervaring te creëren.

Voor ieder budget

Van het plannen van uw huis om wakker te worden voordat u dat doet, tot het creëren van de perfecte ambiance bij een diner of feestje Savant maakt het makkelijk om alles aan te passen precies zoals u het leuk vindt. Tien jaar geleden was Savant het automatiseringsmerk van de meest luxueuze woningen, kastelen en jachten ter wereld. Nu, voor de eerste keer, is de ervaring voor iedereen beschikbaar.

Eenvoudig en aangenaam

Savant producten zijn zo eenvoudig gemaakt, en zo aangenaam dat wanneer je eenmaal Savant in huis hebt wil je nooit meer zonder. Onderstaande video geeft een kleine impressie hoe Savant werkt. Wilt u meer informatie, vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op.

Showroom Aalsmeer

In Aalsmeer hebben we een showroom waar u op afspraak de beleving mee kunt maken. Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.