Risco alarmsysteem

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Risco LightSYS™2

Met het Risco LightSYS™ 2 professionele hybride beveiligingssysteem biedt S4H-inbraakbeveiliging u een optimale beveiliging en daarnaast nog veel meer!

Risco live videoverificatie-oplossing

LightSYS™ 2 ondersteunt Risco’s revolutionaire live videoverificatie-oplossing VUpoint. Dit is een cloud-gebaseerd platform, dat gebruik maakt van IP-camera’s. Zo is het mogelijk om real-time videostreaming te geven bij alarm activatie of op aanvraag.

VUpoint

LightSYS™ 2 met VUpoint biedt u een ongeëvenaarde, innovatieve beveiligingsoplossing voor woningen en bedrijfspanden. Deze systemen kan S4H-inbraakbeveiliging flexibel, betrouwbaar en eenvoudig voor u installeren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

LightSYS™ 2 ondersteunt ook 3G met multi-socket IP-communicatie en meervoudige cloud connectiviteit.

Beveiliging optimaliseren en slimmer maken

S4H inbraakbeveiliging is specialist op het gebied van inbraak- en alarmbeveiliging. Daarnaast adviseren wij u graag over de huidige status van uw beveiliging en waar u eenvoudig en slim verbeteringen kunt aanbrengen.

Offerte of vragen?

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan vooral contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden. Onze beveiligingsadviseurs weten alles over de meest actuele technieken en systemen. S4H Inbaakbeveiliging, voor een veilig gevoel.

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.