Satel Alarmsysteem

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

SATEL InteGra

S4H-inbraakbeveiliging levert onder meer SATEL InteGra: een gebruiksvriendelijk, allround alarmsysteem met intelligente opties.

Satel alarmcentrale

Een veelzijdige SATEL InteGra-alarmcentrale met bediendeel naar keuze biedt u effectieve bewaking binnen de woon– of werkomgeving. Met dit schaalbare satel-bediendeelalarmsysteem breidt u het aantal zones eenvoudig uit tot het maximale aangeduide per type. Dit kan oplopen tot 32 objecten. Hiermee vormen InteGra alarmcentrales ook een effectieve beveiligingsoplossing voor grotere percelen.

KNX en Fibaro

De optionele IP-kiezer inclusief app garandeert bedrijfszekerheid in een compact uitgevoerd alarmsysteem. Naar keuze bieden we ook toegangsverlening en regeling van domotica functies. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld KNX of Fibaro.

Smartphone app Satel integra controle

De vernieuwde Satel Integra controle app biedt fantastische mogelijkheden. Ook kunt u gemakkelijk en eenvoudig uw Alarmsysteem integreren met een KNX Smarthome. Met behulp van de gebruiksvriendelijke smartphone app is uw woning gemakkelijk te automatiseren.

Contact

Wilt u graag meer informatie over de Satel oplossingen en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.