Camerabeveiliging Wilnis

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Camerabeveiliging in de regio Wilnis

U bent op zoek naar camerabeveiliging voor uw woning of bedrijf. S4H-inbraakbeveiliging levert en installeert complete camerabeveiliging systemen in de regio Wilnis. Er zijn vele mogelijkheden, voordelen en opties. De belangrijkste hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Live meekijken op uw Smartphone, Tablet, Laptop of vaste monitor
  • Digitaal opnemen en eenvoudig terugkijken van de geregistreerde beelden
  • Pushmelding op uw Smartphone of tablet bij bewegingsdetectie
  • Snapshot toezicht bij toegangscontrole
  • Gezichtsherkenning
  • Analyse van koopgedrag door intelligent camera beheer
  • Meldkamer toezicht mogelijk
  • Koppeling met nieuw inbraak signaleringssysteem

Met S4H-Inbraakbeveiliging zijn we altijd op zoek naar innovatie op het gebied van camerabeveiliging. Als specialist in het beveiligen via camera’s koppelen we camera’s aan opnamesoftware of recorders. Uw woning of bedrijf is dan voorzien van geavanceerde camerabeveiliging met de meest moderne technieken.

De mogelijkheden van camerabeveiliging:

Bij moderne camerabeveiliging valt te denken aan meldingen naar uw smartphone of computer, kentekenregistratie, gezichtsherkenning, klantenregistratie cq -tellers of ruimtebewaking. Ook bieden wij slimme oplossingen om binnen de opgenomen beelden eenvoudig de momenten terug te vinden die u zoekt. Dit scheelt u veel tijd en u hoeft niet urenlang bewakingsbeelden terug te kijken.

Oude beveiligingscamera

old cameraAls u nog een analoge camerasysteem heeft hangen hoeft deze niet altijd totaal vervangen te worden. Wij kijken of het mogelijk is om op de bestaande coax kabel een Hd 1080p camera te monteren. Dit is voor u een oplossing die veel geld en tijd scheelt. Kortom, of u nu op zoek bent naar een eenvoudig of zeer geavanceerd systeem, S4H-inbraakbeveiliging kan u van dienst zijn met snelle levering en professionele montage. Wij werken ook bij u in de regio Wilnis en komen graag bij u langs voor een persoonlijk vrijblijvend en deskundig advies voor uw camera beveiliging. Enkele van de bekende merken waar wij veel mee werken zijn Dahua en Avigilon.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze inbraakbeveiliging? Bel ons dan op 0297-201536 of mail ons via info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.