Smart Home Velsen

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Smart Home in de regio Velsen

U bent op zoek naar een Smart Home systeem? S4H-inbraakbeveiliging levert en installeert complete Smart Home systemen in de regio Velsen. Er zijn vele mogelijkheden om uw woonhuis te automatiseren en te voorzien van moderne technische gemakken. De belangrijkste hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Lichtschakeling met uitgebreide licht-scenes;
  • Verwarming bediening;
  • Energie beheer;
  • Bediening via Smartphone, Tablet of PC;
  • Koppeling met alarmsysteem en camerabeveiliging;
  • Uitgebreide entertainment mogelijkheden met Sonos en XBMC;
  • Toepasbaar in zowel bestaande bouw als nieuwbouw;
  • Systemen werken op het Z-wave protocol, dus ook uitbreidbaar met andere merken en IP gestuurd.

Smart Home toegepast bij u thuis of in uw bedrijf

savant domoticaEen Smart Home verhoogt het leef- en werkcomfort in uw woning of bedrijf. Het draagt op efficiënte wijze bij aan veilig wonen en werken. Bij een Smart Home draait het niet alleen om integratie van techniek (verwarmen, ventileren of verlichten) maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning of bedrijfsruimte (internet, alarmeren, telefoneren, televisie kijken).

Of u nu op zoek bent naar een startset of een zeer uitgebreid Smart Homesysteem met veel functies, S4H-inbraakbeveiliging kan u van dienst zijn met snelle levering en professionele montage. Wij werken ook bij u in de regio Velsen en komen graag bij u langs voor een persoonlijk, vrijblijvend en deskundig advies voor uw Smart Home systeem.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde systemen en merken. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze Smart Home systemen? Bel ons dan op 0297-201536 of mail ons via info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.