Winkel of horecagelegenheid

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Uw winkel of horecagelegenheid is veilig

Service, sfeer, kwaliteit en assortiment zijn in uw winkel of horecagelegenheid bepalend in een tijd van alsmaar groeiende keuzevrijheid. Er is nog een overeenkomst tussen beide branches: de klandizie bestaat deels uit terugkerende klanten, maar grotendeels uit onbekenden die binnen komen lopen.

Speciale risico’s in winkel en horecagelegenheid

Tussen de schappen in een winkel of in een café met gezellige zitjes is het vaak lastig overzicht houden. Winkeldiefstal respectievelijk onraad liggen altijd op de loer, juist omdat u niet al uw bezoekers kent. Intussen is de achteringang een plek waar iemand kan proberen ongezien binnen of buiten te komen.

Beperk de schade in uw winkel of horecagelegenheid

Verzekeraars weten dat ook. Zij stellen daarom speciale eisen aan bedrijven die veel publiek ontvangen. Met hulp van de deskundigen van S4H-inbraakbeveiliging maakt u voor uw winkel of horecagelegenheid een betrouwbaar plan dat overzicht garandeert en de schade als gevolg van diefstal minimaliseert. Dit beveiligingsplan omvat een combinatie van een alarmsysteem en camerabewaking, wellicht aangevuld met smart home voor bijvoorbeeld het automatisch openen en sluiten van rolluiken en achteringang en het regelen van verlichting verspreid over de dag.

Zorgeloos werkplezier met S4H-inbraakbeveiliging

U wilt het dieven en overvallers moeilijk maken. Op tijd kunnen ingrijpen bij onenigheid tussen bezoekers. Veiligheid, ook voor uzelf. Goed verzekerd zijn zonder torenhoge premies te betalen. Samen maken we een helder plan met alarmeringvideobewaking en mogelijk smart home voor uw winkel of horecagelegenheid. Met de kennis en ervaring van S4H-inbraakbeveiliging achter u is het veiliger en prettiger zakendoen!

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via: 0297 201536 en info@s4h-inbraakbeveiliging.nl.

Klanten over ons

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Waarom S4H?

Kom in contact met ons

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers, is er bij u ingebroken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier of op ons telefoonnummer, wij staan u graag te woord.